Avioni vojske Srbije su preksinoć oko 15:27 po Batajničkom vremenu, oterali borbenu formaciju od 9 aviona Nato pakta FU-16 koji su drsko narušili naš vazdušni prostor iznad KZB!

Čim su naši radaristi sa Avalskog tornja uslikali formaciju aviona naoružanih najsavremenijim laserskim minama da prelaze liniju razgraničenja, i idu ka Srbiji urgentno su specijalnim telefonom obavestili ministra odbrane!

Odgovor je bio kratak: PRESRETNI I RUŠI GOVNA!

Radaristi su odmah mobilnim obavestili dežurne pilote na Batajnici koji su bili na doručku i gde su isti poleteli za minut.

Nije bilo vremena da se obuku kombinezoni već su odleteli u odbranu našeg neba u trenerkama sa 3 najsavremenija aviona našeg vazduhoplovstva tipa Orao-pao.

Takva prilika nije mogla da se propusti, 9 aviona od koji će se polovina pridružiti broju oborenih aviona na oplati njihovih Orlova. Tradicija od 1914. godine.

Brišućim letom na 4.500 m Orlovi su počeli da se obrušavaju ka primećenoj formaciji blizu naše granice već iznad Kragujevca!

Oduševljeni narod je istrčao na ulice da sačeka naše Suhoje za čiji prelet su saznali preko Zadruge sa Pinka.

Naši zadrugari su u isto vreme obavešteni kao i naš ministar odbrane.

Dobili su tajni zadatak i pilotske kombinezone da otpevaju pesmu „Hej piloti, vazduhoplovci….“ (upravo saznajemo da su piloti poleteli u trenerkama jer su njihovi kombinezoni poslati na Pink u zadrugu, JBG!)

Kragujevčani su mahanjem pozdravili naše pilote i počeli da skandiraju: Ru-ši go-vna!
Oduševljeni piloti su razdraganoj dečici bacali kesice haribo bonbonica čime su još više učvrstili vezu vojske i naroda!

Taj gest je oduševio Kragujevčane koji su iz grla zapevali čuvenu pesmu: „Volimo te Otadžbino naša!“ I u masama se okupili na mostovima držeći Target – metu i uzvikivali „I ja sam meta!“.

Manifestacija se istrgla kontroli i prerasla u nerede i tuču sa policijom gde je morao se ispali topovski udar sa mirisom suzavca da bi se narod smirio!

Našim pilotima su zaigrala srca videvši narod ujedinjen i složan i kako razdragano pevaju!
Sa suzama u očima su stegli palicu i nagazili papučicu za gas.

Ustremivši se ka neprijateljskoj formaciji koja je na metar da uđe u naš vazduđni prostor jurili su brzinom od 478 km/h, znači supersoničnom brzinom preko 4 maha!!!

Oštrim okom su nanišanili formaciju aviona i usmerili svoje moćne topove kalibra 7,65 mm sa eksplozivno-zapaljivim zrnima!

Moćan mikrotalasni radar je još od poletanja sa Batajnice imao na nišanu agresore.

Naši piloti su primenili rusku taktiku tenkovske borbe oko Staljingrada „Opkoli i satri“. Sa tri strane se se ustremili ka gusto zbijenoj formaciji agresorskih aviona koji samo što nisu prešli crvenu liniju!

Kilometri su delili dve formacije aviona koje jurišaju jedni na druge dovoljno blizu da se ukrste oči u oči agresorskih i naših pilota!

Naši branioci neba oštrim pogledom koji seče oštrije od bajoneta fokusirali su pogledom zbunjene agresore.

Tog trenutka su uključili svoje moćne osmatračke radare sistema KUB-C tipa 1RL-128D-1 koji je sa oklopnog vozila postavljen na našeg Miga čime je domet i zračenje povećano 28x. (Vrhunski rad našeg zavoda za remont stelt aviona Tomislav Nikolić)

U kabinama pilota Fu-16 poludeli su gajgerovi brojači i detektori uperenih cevi ka njima!

Ostalo je samo 2 sekunde do ispaljivanja ubitačnih projektila 7,65 mm sa osiromašenim barutom!

Opkoljeni i bez mogućnosti da prođu našu lovačku borbeno-bombardersku udarnu letačku grupu, pilot agresorske eskadrile general pukovnik Džorđj Kluny je zaurlao Abort-Abort!

Naglo su zakočili i skrenuli udesno skoro udarivši u naš vazdušni prostor!

Naši Orlovi su skoro zastali da odgledaju bežanje agresorskih aviona iza koji je kuljao crni dim od forsaža!

Tako su nestali medju albanskim ravnicama i otišli povijenog repa u njihovu bazu na ostrvu Guantanamo u Indijskom okeanu.

Pobedonosno su naša tri Orla preletela Preševo, Kumanovo, Dimitrovgrad, Turnu Severin i jedva skrenuše ka Batajnici zbog velike brzine.

Prilikom sletanja su građani okolnih sela oko Batajnice: Borče, Vinče, Mislođina, Velike Moštanice poređali pored piste za sletanje i dočekali ružama naše pobednike! Točkovi naših Orlova su nežno sleteli zahvaljujuči ružama i laticama.

Naš ministar vojni i državni vrh ih je sačekao na pisti da im čestita na odbrani našeg vazdušnog prostora!

Nakon toga su svi otisli zajedno ispred gradske skupštine da proslave do kasno u noć.
Njih su uveseljavali pevajući zadrugari sa Pinka „Čelična krila naše armije“ i istaknute javne ličnosti i pevačice poput Stanije, Mace Diskrecije, Soraja, Sandra Afrika itd.

U priloženom snimku koji nam je poslao naš dopisnik Tahir Kurteši vidimo trenutak kada naši avioni gone agresora preko Prokletija!

P.S. Iskreno se nadam da će moj CV da prihvate FakeNews, Pravda, WebTribune i mene kao nezavisnog novinara, da širim tačne vesti.

Ubeđen sam da kvazi novinari koji pišu slične stvari bez imalo znanja o materijalu ili vojnoj tehnici ili slično ne bi ni provalili da je ovo sprdnja i da tu ima minimum 20 nebuloza koje nemaju veze sa mozgom!

Tekst je sprdnja na njih i njihove tekstove!

NAPIŠITE KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime