Molimo vas da odvojite 5 minuta, pročitate tužnu priču porodice Sinđelić, i pomognete im da saznaju istinu. Prolaze dani, meseci i godine, a oni još pravu istinu ne znaju. Pitanja je mnogo, ali odgovora nema! Vreme je da se neke stvari otkriju!

Stevan Sinđelić
Stevan Sinđelić

Kao što već svi dobro znate 2014. godine naš ponos, zakopan je uvijen u znamenje iste one države za koju je stradao. Toga dana, Stevanov sin je izgubio oca, iako ga nije čak ni dobro upoznao, njegova supruga je ostala bez čoveka koga je volela, a njegovi roditelji, brat i sestra su ostali bez svog ponosa, a zajedno sa Stevanom je otišla i sva njegova dobrota i posvećenost svojoj državi.

Mnogo meseci je prošlo od pogibije, tj. mučkog i za nas misterioznog ubistva, našega člana porodice, žandarma Stevana Sinđelića, na liniji koja i danas razdvaja Kosovo i Metohiju gde je i sam rođen i živeo do 1999. godine.

Ubica slobodno šeta, a Vi ne želite da nam kažete njegovo ime, jer sumnjamo da pravi izveštaj o njegovom ubistvu stoji u nekom od tajnih bunkera MUP-a Srbije.

Šta ste uradili da se ubica pronađe? Ništa, ni prstom niste mrdnuli. Izgleda da ste preokupirani mafijaškim aferama i brojnim proneverama, kao i raznim političkim spletkarenjima, koji su očigledno prioritet ove države u odnosu na ubijenog žandarma koji je svoj život dao braneći tu istu državu, tamo gde se i danas gine za Srbiju.

Neustrašivi Stevan se nije plašio da izađe na megdan onima koji su krali srpsku šumu, ali metak koji je ga je pogodio u potiljak dok je grudima išao prema šumokradicama, rađa sumnju u zvaničnu verziju njegovog ubistva. O Stevanovoj smrti pričate laži, a krijete istinu, iako sumnjamo (znamo) da postoje dokazi o ubistvu Stevana Sinđelića.

Zašto nadležna gospoda i njegovi saborci iz Žandarmerije nisu našli za shodno da još jednom posle Stevanove smrti posete njegovu porodicu? Zašto ne odgovaraju na pitanja koja im se postave? Zašto brišu komentare sa svoje zvanične fejsbuk stranice? Valjda zato što se boje prave istine.

Stevan Sinđelić ima porodicu. Ima sina, suprugu, oca, majku, brata i sestru. Oni će se boriti da se istina sazna i da Srbija zna zašto i zbog čega je Stevan ubijen s leđa, pravo u potiljak iz blizine, a ne od šumokradica kao što se navodi u nekakvom izveštaju koji je preko medija objavljen i predočen celoj Srbiji.

Stevanov otac je policajac u penziji, školovan za posao koji je časno obavljao, i kao čovek od znanja, želi od vrha MUP-a samo neka objašnjenja o nelogičnosti u izveštaju ubistva njegovog sina sa kojim se i danas ponosi.

Iako su našu kuću posećivali novinari iz dnevnih listova, i od nas su saznali sve što je trebalo, ipak naši vapaji nisu izašli u javnost, što znači da u slučaju ubistva našeg Stevana postoji cenzura medija.

Molimo sve vas da podelite ovaj tekst i pomognete nam u razotkrivanju istine o ubistvu našega člana porodice koji je stradao braneći srpski narod i Srbiju.

S poštovanjem
porodica Sinđelić

NAPIŠITE KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime